Consolid en Oldenhof maken shirt 2016-2017 compleet

Consolid en Oldenhof maken shirt 2016-2017 compleet

PEC Zwolle heeft twee nieuwe sponsoren aan het shirt voor het seizoen 2016-2017 toegevoegd. Zo wordt Consolid de nieuwe rugsponsor. Het gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid tekent een contract voor een seizoen. Naast de komst van Consolid is PEC Zwolle er ook in geslaagd een nieuwe mouwsponsor aan de club te verbinden. Oldenhof is voor een seizoen zichtbaar op de bovenarm van onze selectiespelers.     

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Het doet me deugd dat het gelukt is om Consolid en Oldenhof aan ons tenue toe te voegen. Met Consolid verbinden we een landelijk opererend bedrijf buiten de regio aan de club. Dit toont de goede reputatie van PEC Zwolle in Nederland aan. De overeenkomst met Consolid is mede tot stand gekomen in nauwe samenwerking met SportsPlus, onderdeel van de SportLED Groep. SportsPlus verkoopt voor PEC Zwolle onder meer de LED-boarding rondom thuiswedstrijden. In die hoedanigheid heeft SportsPlus goede contacten met organisaties door heel het land, waardoor er mooie verbindingen gelegd worden.” 

Dennis Mortier, directeur van Consolid: ,,Bij Consolid hebben we ervaring met de impact van voetbalreclame aangezien we al zichtbaar zijn op LED-boarding bij Eredivisie-wedstrijden. Deze impact willen we nu vergroten. Consolid is een van origine Amsterdams bedrijf, dat al vele jaren door heel Nederland actief is. Vanuit dat perspectief zijn we op zoek gegaan naar een club die daar het beste bij past. Al snel kwamen we bij PEC Zwolle uit, omdat heel Nederland sympathie heeft voor deze club. Dit komt mede door de attractieve manier van voetballen, het stabiele beleid wat er wordt gevoerd en de trouwe supportersschare die de club positief steunt. Door ons aan deze club te verbinden willen wij onze naamsbekendheid in heel het land vergroten en tevens de banden aanhalen met de economische regio Zwolle.” 

Naast de komst van Consolid, keert Oldenhof na een jaar afwezigheid weer terug op het Zwolse tenue. Joost Broerse zegt daarover: ,,Ik ben heel blij met de rentree van Oldenhof op ons wedstrijdshirt. Oldenhof is van origine een mooi Zwols bedrijf, met inmiddels vestigingen op diverse locaties in het land. Vanuit PEC Zwolle hebben we warme banden met Oldenhof en het doet me dan ook goed dat deze partij zich wederom aan de club verbindt.”